Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/dietaderotatie/:/home/dietaderotatie/tmp/:/var/tmp/:/usr/bin/:/bin:/usr/local/bin:/usr/local/ioncube:/dev/urandom) in /home/dietaderotatie/web/dietaderotatie.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-simple-firewall/src/lib/vendor/fernleafsystems/wordpress-services/src/Core/Fs.php on line 465
Ce gasiti pe blogul Dieta de rotatie? - Dietaderotatie
Despre noi

Ce gasiti pe blogul Dieta de rotatie?

Bine ati venit!

Am creat acesta pagina si  pagina de Facebook  Dieta de rotatie  pentru a va ajuta sa gasiti mai usor informatii utile legate de meniu in cazul alergiilor alimentare multiple ( fara grau, fara lapte, fara oua, fara leguminase, fara multe nuci) dar si despre un mod de viata care ne-a ajutat sa amelioram mult sanatatea fetitei noastre, Ileana si care speram sa va inspire.

In Ianuarie 2016, ne-am internat in Germania la Clinica Spezialklinik Neukirchen dupa ce incercasem, fara ameliorari pe termen lung sa o tratam pe Ileana in tara, prin metoda clasica la inceput, apoi simultan prin homeopatie si prin biorezanta. Mersesem in 14 luni de 70 de ori la medic si Ileana era intr-o stare grava, avand dermatita exudativa forma severa, multiple alergii si intolerante, peste 8 bronsiolite in mai putin de 6 luni, deficit in greutate si de crestere, deficienta imuna si multe altele.

In Germania am primit vestea ca Ileana ( avea 1 an si 6 luni) avea alergii IgE la toate alimentele testate ( in jur de 50 de alergeni). Am primit acolo, pe langa tratamentul care a contribuit la începerea vindecării, o dieta de rotatie a alimentelor. Aceasta inseamna ca gătim fiecare aliment permis in dieta ( cele la care avea alergii IgE mici si la care nu observam reactii cand le consuma!!!) o data la 4 zile, pentru a evita declasarea altor sensibilizari.

Impreuna cu măsurile luate la clinica pentru stabilizarea pielii si refacerea florei intestinale, dieta de rotatie   ( aveti link catre un exemplu de rotatie alimente) contribuit in cazul nostru la imbunătățirea stării lui Ileana si la scăderea IgE total de la 2500 la 1050 in 9 luni. In aprilie 2018 Ileana avea IgE total 688.

Abordarea acolo a fost diferita, identificand si tratand cauzele, nu simpotomele.

In prezent mergem periodic la Spezialklinik Neukirchen pentru refacerea analizelor si pentru indrumari de calitate din partea echipei.

In tara am  urmat un an terapii alternative la clinica Transilvania Healing din Cluj ( Dr. Haldorf Holesch) dupa ce ne-am intors de la Spezialklinik Neukirchen.

Folosim zilnic uleurile esentiale de la Vivasan pentru vindecare sau pentru preventie si suntem deschisi sa incercam lucruri noi care sa o ajute pe Ileana sa se vindece mai repede.

Am citit despre la terapiile cu ape termale la Baile Olanesti, despre salina sau stationarea temporara la peste  la peste 1600 m ( unde se pare ca nu supravietuiesc acarienii).

Folosim homeopatia si ne bucuram de puterea plantelor cu El-Dor Plant

Cred ca informarea permanenta, optimismul si credinta sunt cateva elemente care au contat foarte mult in a reusi sa gasim terapiile, alimentele si mai ales oamenii care au facut o diferenta pentru Ileana.

Acum gătim zilnic, fara lapte, oua, gluten, leguminoase, soia si fara majoritatea nucilor.

In dieta primită sunt multe alimente antiinflamatorii, antioxidanți si detoxifianti naturali despre care am aflat pe parcurs.

Pe blog sunt retete, informatii despre anumite ingrediente dar si sursele de unde le cumparam. Am cautat mult si untem permanent atenti sa folosim produse bune.

Speram sa va ajutam sa le gasiti mai repede pe cele necesare si mai ales sa va inspiram sa le folositi in meniu.

Suntem recunoascatori ca am gasit drumul care este potrivit pentru noi si speram ca fiecare parinte de copil alergic sa-l gaseasca pe cel potrivit pentru ca de fiecare data el e diferit.

Speram sa gasiti utile informatiile pe Dieta de rotatie!

 

Cu drag,

Elena  Virlan(cu scrisul) si Cristi ( cu pozele cele mai frumoase, 95% dintre cumparaturi si multa intelegere si sustinere)

Le multumim tuturor celor care aleg sa scrie despre experientelor lor ajutand astfel alti oameni.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Choose your language